Foods
Cabbage Rolls
FOOD SERVICE (B90170) 50 to 52 (96g)| (FP04230) 3 / 1.7kg Pan 14 (96g) Rolls per Pan 42 per case
Seasoned beef, pork, long grain rice and spices rolled into tender cabbage leaves and topped with rich tomato sauce or bulk I.Q.F.
Boeuf assaisonné, porc, riz à grain long et épices roulés dans des feuilles tendres de chou et garnies de sauce tomate riche ou de I.Q.F. en vrac.
COOKING INSTRUCTIONS: A) Place frozen Cabbage Rolls in casserole pan. B) Pour a mixture of diluted sauce (1/2 water or chicken broth and 1/2 tomato sauce), as to completely cover Cabbage Rolls. C) Cover and place in preheated oven at 400 F for approximately 2 hours. D) Remove from oven and pour regular sauce on top for serving.
INSTRUCTIONS DE CUISINE : A) Placer les Rouleaux de Chou gelés dans casserole de cocotte. B) Verse un mélange de sauce diluée (1/2 bouillon d’eau ou poulet et 1/2 sauce de tomate), comme complètement couvrir Rouleaux de Chou. C) Couverture et l’endroit dans le four préchauffé à 400 F pour approximativement 2 heures. D) Enlève du four et verse sauce régulière sur sommet pour servir.
PAN COOKING INSTRUCTIONS: Place in preheated oven 350 to 375 degrees for approximately 2 hours from FROZEN State, 320 to 350 degrees for 1 1/2 hours from THAWED State .
INSTRUCTIONS de cuisson: placer dans le four préchauffé 350 à 375 degrés pendant environ 2 heures à partir de l’état congelé, 320 à 350 degrés pendant 1 1/2 heures à partir de l’État dé CONGELÉ.
INGREDIENTS – Cabbage leaf, beef, pork, rice, whole eggs, parmesan & romano cheeses, onions, soy protein, vegetable base, mushroom soup bases, breadcrumbs, salt, pepper, spices.
INGREDIENTS : feuille de Chou, boeuf, porc, riz, oeufs entiers, parmesan & fromages de romano, oignons, protéine de soja, base de légume, base de soupe de champignon, miettes de pain, sel, poivre, épices.
CONTAINS: MILK, EGGS, WHEAT, SOY
CONTIENT: LAIT, OEUFS, BLÉ, SOJA