Foods
Butternut Squash Ravioli
RETAIL (R05370) 700g
FOOD SERVICE B90022 5kg | Box Count: 357 | Unit Weight: 14g | Portions per case: 25 | Suggested Serving 200g Raw
Savor the goodness of Butternut Squash & Pumpkin. This delicious filling in a pillow of pasta is a traditional family recipe. Rico’s has perfected Butternut Squash Ravioli.
Savourez la bonté de courge musquée et citrouille. Cette délicieuse garniture dans un oreiller de pâtes est une recette de famille traditionnelle. Rico a perfectionné les raviolis de courge musquée.
COOKING INSTRUCTIONS Bring 2 to 3 litres of water to a boil. Add 1 teaspoon of salt. Put the frozen Ravioli into the water, stirring gently from time to time for 4 to 6 minutes or to your taste. Strain. For best results, add your favorite sauce as soon as possible to prevent sticking. Serve immediately.
MODE DE CUISSON Amener 2 à 3 litres d’eau à ébullition. Ajouter 1 cuillère à café de sel. Mettez les raviolis congelés dans l’eau, en remuant doucement de temps en temps pendant 4 à 6 minutes ou à votre goût. Souche. Pour de meilleurs résultats, ajoutez votre sauce préférée dès que possible pour éviter de coller. Servir immédiatement.
INGREDIENTS – PASTA DURAM SEMOLINA, FLOUR, WATER, EGGS FILLING RICOTTA CHEESE, BUTTERNUT SQUASH , PUMPKIN PUREE, DEHYDRATED POTATO, BREAD CRUMBS, ROMANO & PARMESAN CHEESE, ONIONS, EGGS, MARGARINE, PARSLEY, SALT, SPICES & HERBS.
INGRÉDIENTS – PÂTES DURAM SEMOULE, FARINE, EAU, OEUFS REMPLISSAGE FROMAGE RICOTTA, COURGE MUSQUEE, PUREE DECITROUILLE, POMMES DE TERRE DÉSHYDRATÉES, MINETTES DE PAIN, FROMAGE ROMANO ET PARMESAN, OIGNONS, OEUFS, MARGARINE, PERSIL, SEL, ÉPICES & HERBES.
CONTAINS: MILK, EGGS, WHEAT, SOY
CONTIENT: LAIT, OEUFS, BLÉ, SOJA