Foods

Mushroom/Cheese Ravioli

FOOD SERVICE B90050 5kg | Box Count: 416 | Unit Weight: 12g | Portions per case: 25 | Suggested Serving 200g Raw

Here is a delicious, flavorful and satisfying trio of Italian cheeses folded into a pasta shell. With this traditional family recipe, Rico’s has perfected Mushroom & Cheese Ravioli.

Voici un trio délicieux, savoureux et satisfaisant de fromages italiens pliés dans une coquille de pâtes. Avec cette recette de famille traditionnelle, Rico a perfectionné Raviolis aux champignons et au fromage.


COOKING INSTRUCTIONS Bring 2 to 3 litres of water to a boil. Add 1 teaspoon of salt. Put the frozen Ravioli into the water, stirring gently from time to time for 4 to 6 minutes or to your taste. Strain. For best results, add your favorite Rico’s heated sauce as soon as possible to prevent sticking. Serve immediately.

MODE DE CUISSON Amener 2 à 3 litres d’eau à ébullition. Ajouter 1 cuillère à café de sel. Mettez les raviolis congelés dans l’eau, en remuant doucement de temps en temps pendant 4 à 6 minutes ou à votre goût. Souche. Pour de meilleurs résultats, ajoutez votre sauce chauffée préférée Rico dès que possible pour éviter de coller. Servir immédiatement.


INGREDIENTSPASTA DURAM SEMOLINA, FLOUR, WATER, EGGS FILLING RICOTTA CHEESE, MUSHROOMS, DEHYDRATED POTATO, BREADCRUMBS, ROMANO & PARMESAN CHEESE, EGGS, MARGARINE, PARSLEY, SALT, SPICES.

INGRÉDIENTSPÂTES DURAM SEMOULE, FARINE, EAU, OEUFS  GARNITURE Garniture de fromage ricotta, champignons, pomme de terre déshydratée, chapelure, fromage romano & parmesan, oeufs, margarine, persil, sel, épices.


CONTAINS: MILK, EGGS, WHEAT, SOY, MUSHROOMS

CONTIENT: LAIT, OEUFS, BLÉ, SOJA, CHAMPIGNONS