Foods

Lasagna

FOOD SERVICE P05000 15 / 350g (15 x 350g Servings)| FP04225 2 / 2.5kg Pan (24 x 210g Servings)

Traditional lasagna noodles layered with an herb seasoned tomato sauce, ricotta cheese, beef, pork and three kinds of natural cheese.

Nouilles de lasagne traditionnelles stratifiées avec une sauce tomate assaisonnée aux herbes, fromage ricotta, boeuf, porc et trois sortes de fromage naturel.


PIECE COOKING INSTRUCTIONS: A) Place thawed Lasagna in microwave safe dish. B) Pour 2 tablespoons of water, as to cover bottom of dish. C) Cover with siran wrap and place in microwave on full power for 4 to 5 minutes. D) Remove from oven into serving plate and pour regular sauce on top before serving.

INSTRUCTIONS de cuisson des pièces: A) l’Endroit a dégelé des Lasagnes dans micro-onde plat sûr. B) Verse 2 cuillères à soupe d’eau, comme couvrir fond de plat. C) Couverture avec siran emballe et place dans micro-onde sur pouvoir plein pour 4 à 5 minutes. D) Enlève du four dans servir de plaque et verse sauce régulière sur sommet avant portion.

PAN COOKING INSTRUCTIONS: Place in preheated oven 350 to 375 degrees for approximately 2 hours from FROZEN State, 320 to 350 degrees for 1 1/2 hours from THAWED State .

INSTRUCTIONS de cuisson: placer dans le four préchauffé 350 à 375 degrés pendant environ 2 heures à partir de l’état congelé, 320 à 350 degrés pendant 1 1/2 heures à partir de l’État déCONGELÉ.


INGREDIENTS: PASTA Wheat flour, duram semolina, whole egg powder, water . FILLING Beef, pork, soy protein, breadcrumbs, carrots, celery, onions, plum tomatoes, ricotta cheese, mozzarella cheese, romano and parmesan cheese (milk, bacterial culture, pepsin and/or rennet, salt) salt, spices.

INGREDIENTS: PATE Farine de ble, semole duram, oeufs, entiers poudre, eau. GARNITURE Boeuf, porc, protein soy, chapelure, carrotes, celeri, tomates, fromages riccota, fromages mozzarella, fromages romano et parmesan (lait,culture bacterienne, pepsine et/ou presure, sel)sel, epices.


CONTAINS: MILK, EGGS, WHEAT, SOY

CONTIENT: LAIT, OEUFS, BLÉ, SOJA