Skip to content

Foods

Cheese Ravioli

 

RETAIL (R05365) 700g

FOOD SERVICE (B90045) 5kg | Box Count: 416 | Unit Weight: 12g | Portions per case: 25 | Suggested Serving 200g Raw

Here is a delicious, flavorful and satisfying trio of Italian cheeses folded into a pasta shell. With this traditional family recipe, Rico’s has perfected Cheese Ravioli.

Voici un trio délicieux, savoureux et satisfaisant de fromages italiens pliés dans une coquille de pâtes. Avec cette recette de famille traditionnelle, Rico a perfectionné les raviolis au fromage.


COOKING INSTRUCTIONS Bring 2 to 3 litres of water to a boil. Add 1 teaspoon of salt. Put the frozen Ravioli into the water, stirring gently from time to time for 4 to 6 minutes or to your taste. Strain. For best results, add your favorite Rico’s heated sauce as soon as possible to prevent sticking. Serve immediately.

MODE DE CUISSON Amener 2 à 3 litres d’eau à ébullition. Ajouter 1 cuillère à café de sel. Mettez les raviolis congelés dans l’eau, en remuant doucement de temps en temps pendant 4 à 6 minutes ou à votre goût. Souche. Pour de meilleurs résultats, ajoutez votre sauce chauffée préférée Rico dès que possible pour éviter de coller. Servir immédiatement.


INGREDIENTSPASTA DURAM SEMOLINA, FLOUR, WATER, EGGS FILLING RICOTTA CHEESE, DEHYDRATED POTATO, BREADCRUMBS, ROMANO & PARMESAN CHEESE, EGGS, MARGARINE, PARSLEY, SALT, SPICES.

INGRÉDIENTSPÂTES DURAM SEMOULE, FARINE, EAU, OEUFS  GARNITURE Garniture de fromage ricotta, pomme de terre déshydratée, chapelure, fromage romano & parmesan, oeufs, margarine, persil, sel, épices.


CONTAINS: MILK, EGGS, WHEAT, SOY

CONTIENT: LAIT, OEUFS, BLÉ, SOJA

Rico's Recipes with Chef Fiore Palarchio Cheese Ravioli in a Sausage & Mushroom Sauce Try it yourself and let us know in the comments what you think!#Ricos

Posted by Rico's / Good Old Dad Foods on Monday, April 10, 2017